Försäkra dig om att hitta de rätta bloggarna

Det här med sparandet har åter aktualiserats då den nya regeringen sagt att de kommer att slopa pensionspar avdraget! I det första steget så kommer man att minska avdragsgill från ca 12000 till 1800 nästa år och efter det så kommer man att ha tagit bort det helt och hållet året efter! Nu står många med byxorna nere! Jag ber om ursäkt för min franska!

Hur som helst så kommer många av de drabbade att hitta på nya vägar för att kunna spara på ett vettigt sätt! För att kunna hitta info om detta så finns det många vägar att ta! Det bästa sättet tycker jag är att först söka på internet och helst läsa på bloggar som folk har skrivit i om just detta ämne! Detta för att de som skriver om detta har säkert erfarenhet om det och har också antingen själva eller någon i deras krets haft att göra dessa frågor! I mitt sökande så hittar jag några bra bloggar som innehåller många länkar till företag som sysslar med detta och innehåller även massor med texter som folk skriver och delar med sig av sina egna observationer! En blogg som jag själv besöker ganska ofta heter Bank Sparande i vilken man kan läsa om till exempel bankernas råd till hur man sparar! I en annan blogg under namnet Banker & Lån hittar du liknande information och lite till! Den tredje bloggen heter Smart Sparande och har förutom allt jag nämnde tidigare många roliga texter att avnjutas! Resten lämnar jag till ert omdöme! Hej så länge! 😀